Halaman

Nuffnang

Ahad, 4 Mei 2014

Perkhidmatan Iklan Prabayar !!! Paling Murah!!!! Hanya ***RM 50.00 SHJ.

Assalammualaikum warahmatullahi wabarokatuh.....

MSE Marketing Services menawarkan satu Pakej Pengiklanan Iklan Prabayar kepada mereka yang tiada masa/ masalah Kos Periklanan/ malas nak buat iklan / tidak pandai design iklan/ tidak tahu mcm mana nak buat iklan dan mcm2 lagi....

MSE Akan mambantu ANDA Untuk mempromosikan produk perniagaan ANDA melalui FB. Nak tahu Sila "PM" dalam inbox masage page Macam-macam ada.
>>>url /add KLIK sini www.facebook.com/Macam2Ada
Cepat !!!! Sementara Promosi masih hangat !!!!!! Perkhidmatan Iklan Prabayar !!! Paling Murah !!! !!!!!!!Hanya Perlu Bayar ***RM 50.00shj *** !!!! (untuk Design iklan, publish iklan "50 group sehari" selama 5 hari, pemantauan iklan, serta kos perkhidmatan MSE )

** Berikut adalah tawaran Pakej pengiklanan melalui MSE Marketing services :-

a. MSE Akan Design iklan untuk produk / busines anda.

b. MSE akan Publishkan iklan anda (setiap hari 50 Group Dalam FB selama 5 hari bekerja).

c. MSE akan membuat Pemantauan iklan.

d. MSE akan bagi maklumbalas yang positif di ruangan comment Iklan Anda pilih . (Sekiranya ada respond customer bertanya berkenaan produk / jenis perniagaan ANDA).

e. Minimum pakej Pengiklanan Adalah 5 hari waktu Berkerja.

**** Kesemua PAKEJ diatas hanya RM50.00 sahaja untuk 1 jenis iklan produk & 1 jenis iklan perniagaan/ perkhidmatan termasuk iklan yang MSE postkan serta membuat pemantauan iklan anda selama 5 hari

*****Sekiranya Dato'/Datin/Tuan/Puan/Encik/Cik Berminat ;- *Sila "PM" dalam inbox masage page Macam-macam ada.
>>>url /add KLIK sini www.facebook.com/MseGadgests

P/S:- Kami akan menerangkankan kepada anda Terma & syarat-syarat untuk perkhidmatan pengiklanan dengan MSE Enterprise pada inbox masage di page "Page MSE FB Marketing Business Online Product/Servic".
>> >>>url /add KLIK sini www.facebook.com/MseGadgests

*Anda boleh juga Call, SMS, WhatsApp terus ke 0166351080 .@pun WeChat / viber (Tomeii Cutee). TQ for support MSE Marketing Services & Page MSE FB Marketing Business Online Product/Service ..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Like Blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...